Закордонні відрядження

Закордонні відрядження

29.11.2018-01.12.2018

Доцент кафедри фармацевтичного маркетингу та менеджменту Дорохова Людмила Петрівна взяла участь у Міжнародному конгресі з бізнесу та маркетингу «ICBM’18» у м. Стамбул (Туреччина).

Закордонні відрядження Закордонні відрядження Закордонні відрядження Закордонні відрядження

19.10.2015 р.

Делегація НФаУ у складі доцентів каф. фармацевтичного маркетингу та менеджменту Тіманюк І.В. та Бондарєвої І.В. прийняли участь у Міжнародній конференції «70th Anniversary of the UN – Current and Future Challenges», яка відбувалась на базі університету Коменського (Братислава, Словаччина).

На відкритті конференції було представлено доповідь Генерального Секретаря ООН  Пан Гі-Муна (Ban Ki-moon). Також під час конференції Генеральному Секретарю ООН Пан Гі-Муну було присуджено звання почесного доктора «doctor honoris causa».

53 56

За трибуною: Генеральний Секретар ООН – Пан Гі-Мун

54 55

60 59 57 58

Делегація НФаУ (зліва направо): А.В. Волкова, А.В. Черкашина, І.В. Бондарєва, І.В. Тіманюк

З метою розвитку міжнародного співробітництва між НФаУ та університетом Коменського (Братислава, Словаччина) було проведено переговори щодо співпраці та надано інформацію про НФаУ.

61

Делегація НФаУ та представник університету Коменського

(зліва направо): А.В. Черкашина, І.В. Бондарєва, А.В. Волкова, Д. Зубєрова, І.В. Тіманюк

62 63

18.10.2015-21.10.2015 р.

Співробітники НФаУ у складі доцента каф. фармацевтичного маркетингу та менеджменту Тіманюк І.В., доцента каф. фармацевтичного маркетингу та менеджменту Бондарєвої І.В., доцента каф. соціальної фармації Волкової А.В. та асистента каф. соціальної фармації Черкашиної А.В. пройшли міжнародне стажування на базі Академічного співтовариства Михайла Балудянського в галузі перспективних тенденцій наукових досліджень та сучасних методів викладання (72 години), що відбувалось у м. Братислава (Словаччина).

48 47

Сертифікати міжнародного стажування

Під час стажування було відвідано музей фармації «RedCrayfishPharmacy» у м. Братислава, де представлено більше 8500 музейних експонатів, присвячених історії розвитку та становлення фармацевтичної справи (http://mmb.pano3d.eu/muzeum_farmacie.html).

51 52

17.10.2015-22.10.2015 р.

Делегація НФаУ у складі доцента каф. фармацевтичного маркетингу та менеджменту Тіманюк І.В., доцента каф. фармацевтичного маркетингу та менеджменту Бондарєвої І.В., доцента каф. соціальної фармації Волкової А.В. та асистента каф. соціальної фармації Черкашиної А.В. прийняли участь у Міжнародній науковій конференції «Perspective trends in scientific research-2015», яка відбувалась у м. Братислава та м. Кошица (Словаччина).

37 38

Президент Академічного співтовариства Міхала Балудянського, професор Міхал Вархола з доповіддю на відкритті конференції

39

Делегація НФаУ (зліва направо): І.В. Тіманюк, А.В. Черкашина, І.В. Бондарєва, А.В. Волкова

40414443

На конференції було представлено доповіді представників Словацької Республіки та України, делегати НФаУ виступи з доповідями у секції «Перспективні напрямки наукових досліджень у медицині та фармації». За результатами конференції опубліковані матеріали конференції та отримано сертифікати учасників.

11-12.06.2015 р.

Професор кафедри фармацевтичного маркетингу та менеджменту НФаУ Євтушенко Олена Миколаївна приймала участь в First International Conference «Pharmacy today and tomorrow Theory and Practice» в Люблінському медичному університеті (Польща) зі стендовою доповіддю «Approaches to formation of the list of medicines which are purchased with state funds». За результатами конференції отримано сертифікат учасника та опубліковані тези.

021img06-15 011img06-15