Тіманюк Ірина Володимирівна

Тіманюк Ірина ВолодимирівнаТіманюк Ірина Володимирівна – кандидат фармацевтичних наук, доцент.

Тіманюк Ірина ВолодимирівнаТіманюк Ірина ВолодимирівнаТіманюк Ірина ВолодимирівнаТіманюк Ірина Володимирівна

 

Закінчила з відзнакою Національний фармацевтичний університет (2004), в якому працювала: старший лаборант (2004–2005), аспірант (2005–2008), асистент (2005–2010), доцент кафедри (з 2010). У 2012 р. закінчила з відзнакою Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю «Інтелектуальна власність».

У 2008 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Науково-методичне обґрунтування маркетингової доступності протигрибкових лікарських препаратів» за спеціальністю 15.00.01 — технологія ліків та організація фармацевтичної справи та отримала науковий ступінь кандидата фармацевтичних наук.

Пройшла міжнародне стажування на базі Академічного співтовариства Михайла Балудянського в галузі перспективних тенденцій наукових досліджень та сучасних методів викладання, що відбувалось у м. Братислава (Словаччина). Закінчила Warton University of Pennsylvania за напрямом «Introduction to Marketing» та отримала веріфікований диплом з відзнакою про закінчення курсу.

У 2019 році закінчила з відзнакою Единбурзьку бізнес школу (Management & Marketing Universal Business School).

На цей час напрямки наукової діяльності стосуються досліджень, спрямованих на розроблення теоретико-методологічних та практичних засад управління інноваційним розвитком підприємств та роботу з інформаційними джерелами. Виконується докторська дисертаційна робота на тему «Теоретичні і науково-практичні (прикладні) засади інформаційного забезпечення фармацевтичної допомоги». Співавтор понад 90 наукових праць з понад 30 статей в фахових виданнях з яких більшість англійською мовою.

Читає лекції та проводить практичні та семінарські заняття з фармацевтичного маркетингу та менеджменту, етики та деонтології у фармації, інноваційного розвитку підприємства, основ поведінки споживачів у тому числі англійською мовою.

Громадська діяльність. На кафедрі виконувала обов’язки відповідального за виробничу практику та виховну роботу. На цей час виконує обов’язки відповідальної за міжнародну діяльність кафедри фармацевтичного маркетингу та менеджменту. З 2009 по 2015 рр. секретар Об’єднаної ради факультетів.

Є діючим членом міжнародної громадської організації «Rotary International», виконує обов’язки офіцера «Ротарі Фундація», 2017-2018 рр. президент ГО «Ротарі Клуб Харків Мультінешнл».